Детайлна снимка на продукт HR EVO 200 SMART Котел на пелети

HR EVO 200 SMART Котел на пелети

  Мощност: 20 KW      Отопляеми: 480 m³   Разход: 1,3 - 4,6 кг/ч

HR EVO 200 SMART Котел на пелети

HR EVO 200 SMART Котел на пелети

Вградени технологии: 

   RDSВградена патентована RDS система (Ravelli Dynamic system). Революционна система за саморегулиране на горивните параметри, осигурява оптимална работа и сигурност на камината на пелети. Самата система променя константно подаването на необходимият въздух за горене, на база едрина, плътност на пелетите и моментната тяга на комина, като гарантира винаги оптимално добър горивен процес. Без необходимост от допълнителни настройки при смяна пелети, самата система гарантира перфектен горивен процес във всеки един момент,чисто и икономично горене.

 CASSETTO CENERE Удобно и лесно чекмедже за събиране на изгорялата пепел.

  DEBIMETROСензор за  въздушен поток (дебитомер) - действа като допълнителна система за безопасност в случай на аномалии.

  GIROFUMI BAGNATOМаксимално увеличена повърхност на водната риза с цел оптималното усвояване на топлината получена от изгарянето и ограничаване на загубите на гориво.

   

PELLET PILOTДиректно свързан с работата на сондата K, Pellet Pilot е иновативна система за подаване на пелети, базирана на максималната и минималната мощност на котела .

   RDCSСистема за двойно почистване на горелката, котела извършва автоматичен двустепенен процес на самопочистване. Първият използва излишният  кислород, докато вторият почиства задната част на горелката.

   

RESISTENZA CERAMICAКерамична запалка, която осигурява запалване за кратко време, защото достига много бързо температури> 750 ° C. Характеризира се с висока енергийна ефективност и надеждност във времето много по-голяма в сравнение с металните нагреватели, тъй като е много устойчива на термични напрежения и корозия.

   

RSCПолукръгла горивна камера  - Новата горивна камера е проектирана в по-малка полукръгла форма и водата достига желаната температура по-рано.

   SYRIONСистема, която ви предупреждава, когато пелетите са на изчерпване и  позволява да управлявате ефективно и без стрес фазата на презареждане.

   TOTAL KONTROLTotal Kontrol е комбинацията между система за двойно почистване на Ravelli и сондата K за генериране на по-добра ефективност и функционалност.

   TURBULATORSФормата на спиралата на турбулаторите намалява скоростта на емисиите, отделяни от процеса на горене, повишавайки производителността на котела  и поддържайки чист обменника.

Отсъпки до 20% от стойността виж как тук
Технически параметри на продукт HR EVO 200 SMART Котел на пелети
Максимална мощност6 - 21,6
Ефективност92,5 - 92,8
Консумация на пелети1,3 - 4,6
Автономия на горене min/max(h)11 - 39
Електрическа консумация143
Димоотвод100
Вместимост на резервоар за пелети50
Тегло235
Размери (ШхВхД)1305 - 595 - 697 cm

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лошa           Добрa

  • 8,250.00лв
  • HR EVO 200 SMART Котел на пелети
  • Сертифициран от Ravelli монтаж

Технологии използвани при HR EVO 200 SMART Котел на пелети


Ash tray

Ravelli Dynamic System

Схема на HR EVO 200 SMART Котел на пелети


Схема на продукт HR EVO 200 SMART Котел на пелети