Детайлна снимка на продукт Камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe

Камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe

  Мощност: 14.3 KW      Отопляеми: 370 m³   Разход: 1 - 3,3 кг/ч

Камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe

✓ Фабрично вградена Ravelli Dynamic System(RDS) система за регулиране на процеса на горене

✓ Странични стоманени панели комбинирани в горна и долна част с керамични елементи

✓ Горен капак от чугун

✓ Специално заоблено топлоустойчиво керамично стъкло, издържащо до 750°С

✓ Автоматична система за предпазване на нагар по стъклото

✓ Предна вентилация с възможност за деактивиране

✓ Керамична запалка

✓ Управление на камината на пелети чрез GSM (допълнителна опция)

✓ Дистанционно управление Тоuch  с дисплей 

✓ Автоматична механична  система за почистване на горелката

✓ Вградена електронна  циркулационна помпа Wilo

✓ Вграден разширителен съд

✓ Вграден предпазен клапан

✓ Вграден електронен манометър


Вградена автоматична механична система за почистване на горелката. Патентованият механизъм от Равели, който на ротационен принцип  периодично почиства горелката на определен период от време, позволява абсолютно безпроблемна работа на камината дори и с некачествени пелети, които в друг случай биха приничили задръстване и спиране на уреда. Благодарение на същият механизъм е гарантирано максимално дълго време на работа на пелетната камина без намеса от страна  на потребителя.При пелети от среден клас е възможно уреда да работи автономно без нужда от почистване  на горивната камера и горелката около месец. 

Вградена патентована RDS система (Ravelli Dynamic system). Революционна система за саморегулиране на горивните параметри, осигурява оптимална работа и сигурност на камината на пелети. Самата система променя константно подаването на необходимият въздух за горене, на база едрина, плътност на пелетите и моментната тяга на комина, като гарантира винаги оптимално добър горивен процес. Без необходимост от допълнителни настройки при смяна пелети, самата система гарантира перфектен горивен процес във всеки един момент,чисто и икономично горене.

Вграден преден центробежен вентилатор за топъл въздух, с възможност за регулиране на силата на обдухване или при необходимост неговото деактивиране.

Дистанционно управление Touch screen с вграден сензор за стайна температура. При необходимост самото дистанционно може да се ползва и като безжичен стаен термостат. Пълен контрол над всички функции на камината без значение къде се намирате във вашето жилище. 

Подобрен софтуер за контрол на горивния процес. Използва се сонда за измерване на температурата на горене и дава възможност за по-надежден и бърз контрол на фазите на запалване, изключване и автоматично повторно запалване на камината.

Безпроблемно палене дори и при влажни пелети благодарение на керамична запалка достигаща температури от 1200° . Живота на керамичната запалка достига до 12000 запалвания. Камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe e уред, предназначен за отопление на помещения до  370 M³. Работи изключително с пелети, които са с чисто гориво за ежедневна употреба, абсолютно безопасно за хората. Пелетите предоставят най-добрата комбинация от ефективност и цена в сравнение с другите твърди горива, електричеството и газта. Системата за автоматизация при камината от този модел позволява да се програмира работата й седмица предварително. 

Изящният дизайн на камината хармонично се вписва в модерния интериор, дава топлина и комфорт в студените зимни дни. Перфектен избор за жилищна сграда, офис площи, магазин, кафене, търговски зони. По отношение на топлината и комфорта нищо не може да се сравни с истински огън от дърво. 

Вратата на камината има топлоустойчиво стъкло, през което се вижда играта на живия пламък.

Без съмнение пелетната камина с водна риза модел HRV 120 Globe има много предимства. 

Спестява енергия и пари, използва се горивото ефективно и в същото време пространствата са уютни и топли през зимата.

Преди да вземете решение за покупка на камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe, е добре да се запознаете с информация за нейните технически параметри.

Тя е дело на компания Равели, която е доказано добър производител на отоплителни уреди повече от 30 години. Фабрично вградената Ravelli Dynamic System (RDS) е прецизно изработена и регулира процеса на горене  в уреда. 

Системата за саморегулиране на горивните параметри в уреда е истинска революция. Тя гарантира оптимална работа, комфорт и сигурност. Защо? Системата променя константно подаването на необходимия въздух за горене според големината,, плътността на пелетите и моментната тяга на комина. Това в крайна сметка води до оптимално добър горивен процес. Става дума за чисто и икономично горене.

Самата камина е с дълъг срок на експлоатация, защото е изработена от неръждаеми стоманени панели, които са  комбинирани в горната и долната част с керамични елементи. 

Камината има прозрачно предно стъкло, което е керамично топлоустойчиво и издържа до 750°С. Пламъкът през него винаги е ярък и жив, защото има автоматична система за предпазване от натрупване на нагар по стъклото. Това е много удобно, защото не изисква ежедневно почистване на стъклото. 

Определено производителят е създал уред за отопление, който е с много модернизации. Тази камина има също автоматична механична  система за почистване на горелката, както и разполага с вградена електронна  циркулационна помпа Wilo. 

Препоръчително е да се използват висококачествени пелети при зареждане, за да не се затруднява автоматичното почистване. Но  няма проблеми и при употреба на пелети с по-ниско качество. 

Използването редовно на гориво с добри показатели дава още една полза на потребителя. Камината може напълно  автономно да топли без да се налага почистване  на горивната камера и горелката около месец.  Това е отлична гаранция  от страна на производителя. По този начин  максимално дълго време камината от този модел може да работи без външна намеса.

Както повечето камини с марка Равели и тази е с керамична запалка с живот до 12000 запалвания. Тя спомага за лесното запалване на уреда дори и при влажни пелети, защото достига температури от 1200°С.

Високите технологии са използвани на макс. 

Какво означава това? Чрез приложение в мобилния телефон може да бъде управлявана камината бързо и от разстояние. Другата опция е с дистанционно, което е с дисплей Тоuch screen. Тоест, човек може да си лежи удобно на дивана или да работи, а в същото време да контролира топлината в стаята без проблем.  

Следва да отбележим и още една функция на дистанционното – то може да се ползва и като безжичен стаен термостат. Компания Ravelli наистина са се погрижили лесно и бързо човек да има пълен контрол над всички функции при работа с камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe.

Определено, подобреният софтуер за контрол на горивния процес, изчистеният дизайн и оптималното съотношение между цена и качества правят представената камина с марка Равели. търсена и предпочитана за студения сезон.Технически параметри на продукт Камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe
Максимална мощност 14,3 kW/h
Отдавана мощност към водата 12 kW/h
Ефективност 91,1 - 90,7 %
Консумация на пелети 1 - 3,3 kg/h
Автономия на горене min/max(h) 7 - 23
Електрическа консумация 80 W
Димоотвод ф 80
Вместимост на резервоар за пелети 23 kg
Тегло 210 kg
Размери (ШхВхД) 605 x 1148 x 618 mm

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лошa           Добрa

До края на промоцията остават :
  • 5,900.00лв
  • 5,500.00лв
  • Камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe
  • Сертифициран от Ravelli монтаж
  • -7%

Етикети: камина, пелети, водна, риза, hrv, 120, globe, модел, 2018

Ash tray

Cast Majolica Body

Ceramic Resistance

Clear

Gprs Kit

Intelligent Brazier

Radio Waves

Ravelli Dynamic System

Timer

Сонда "К"

Схема на Камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe


Схема на продукт Камина на пелети с водна риза HRV 120 Globe