За нас

Куоре Терм ЕООД

е официален представител за България на италиански камини и котли на пелети – Ravelli


ravelli2 Ravelli е един от водещите световни производители на печки, камини, котли и кухни, задвижвани от възобновяеми източници като пелети и дърва за огрев.

С над 20 години опит в отрасъла, Ravelli успешно превърна семейния бизнес в модел на управленска организация, подкрепен от институционален финансов инвеститор.

Ravelli изнася "Made in Italy" в повече от 40 страни със силно присъствие в Европа, чрез широка мрежа от агенти и дистрибутори, с клон в САЩ и един във Франция. Ravelli също така разпространява в Южна Африка, Чили, Япония, Нова Зеландия, осигурявайки силно географско присъствие на всеки континент.

Програмата за развитие на Ravelli има за цел по-нататъшно консолидиране на позицията си и разширяване на сектора си чрез големи инвестиции в научноизследователска и развойна дейност.

Благодарение на вниманието в дизайна и най-модерната технология, Ravelli предлага широка гама от продукти с високи постижения по отношение на енергийната ефективност и качество.

Не на последно място, вниманието, което Ravelli си запазва за сервизното обслужване, има за цел да гарантира пълното удовлетворение на своите клиенти.