Детайлна снимка на продукт Камина на пелети с въздуховод RC 120 Touch

Камина на пелети с въздуховод RC 120 Touch

  Мощност: 12,0 KW      Отопляеми: 260 m³   Разход: 0,8 - 2,5 кг/ч Въздуховод(и): 2 бр.

Камина на пелети с въздуховод RC 120 Touch

✓ Фабрично вградена Ravelli Dynamic System (RDS) система за регулиране на процеса на горене 

✓ Чугунена врата

✓ Горно покритие от чугун

✓ Странични стоманени панели

✓ No touch system – минимална поддръжка

✓ Голяма видимост на пламъка

✓ Дистанционно управление Тouch с дисплей

✓ Топлообменник от чугун

✓ Автоматична механична система за почистване на горивната пота

 Автоматична система за предпазване на нагар по стъклото

✓ Керамична запалка

✓ Вградена RFS система

✓ Горивна камера от вермикулит

✓ Топлоустойчиво керамично стъкло,издържащо до 750°С

✓ Управление на камината на пелети чрез Gsm ( допълнителна опция )


Фабрично камината на пелети RC 120 Touch се произвежда със седмичен програматор, дистанционно управление, автоматично запалване, кутия за пепел. Всички продукти Ravelli, са снабдени с уникална и патентована система за автоматично регулиране на горивния процес (RDS-Ravelli Dinamic System), като това допринася за винаги оптимално горене и икономия. Отличава се с изключително качество на изработка. Предимството на модела е системата за механично почистване на горивната пота, което позволява работа на камината и с пелети с по-лошо качество.

Камина на пелети с въздуховоди RC 120 Touch е предпочитано решение за отопление през студените зимни месеци. Компания Ravelli, доказан световен производител в сектора,  дава опция с нея да се поддържа приятна температура 24 часа в помещение 260 M³ с минимална човешка намеса. Според външните температурни условия разходът на пелети варира. Може да бъде минимален – около  0,8 кг на час, а при по .ниски температури през зимата достига  2,5 кг/ч. Самият резервоар побира общо 23 килограма пелети за автоматично подаване.

Пелетната камина на Равели е автоматична, по-лесна за използване от класическите печки с дърва и с ниски емисии на вредни частици. По тази причини нейният  успех е заслужен и тя е изключително търсена на пазара за уреди за отопление.

Камината с въздуховоди, 2 на брой, RC 120 Touch дава възможност да се отоплява едно обширно помещение, например, голям офис или в частно жилище. Това е благодарение на RFS. Тази система е интегрирана в канализираните камини на пелети. Нейната основна цел е директен контрол и разпределение на топлината в различните помещения. Това наистина е чудесна иновация, за да се постигне равномерно и оптимално затопляне.

Защо да изберете RC 120 Touch Ravelli камина на пелети?

Красив външен дизайни – всички хора искат отоплителният уред в дома или на работното място не само да бъде страхотен като качество, но и естетически приятен за окото. Без значение дали трябва да се впише в класически или модерен дизайн, компания Ravelli с модела камина с пелети RC 120 Touch  предлага един идеален избор. Уредът тежи 195 килограма и има следните размери: ширина -535, височина -  1165 и дължина -  576 mm

Равномерна топлина – това е наистина определящо за всеки вид отопление. Уредът разполага с фабрично вградена Ravelli Dynamic System. Тя има за цел да извършва качествена регулация на процеса на горене. С керамичната запалка се елиминира напълно риска от дим в помещението.  Максималната мощност на уреда варира от 4,2 до 12,4 kW/h. КПД - 89,5 %. . Горивната камера FIREX 600 предоставя ефект на топлина както при изгаряне  на естествено дърво. И нека да споменем за ролята на сонда „К“, която засича температурата в горивната камера. Така се осъществява прецизен и бърз контрол при фазите на запалване, изключване и автоматично повторно запалване на камината.

Дълъг експлоатационен живот – човек със закупуването на камината при правилно спазване на изискванията за работа и поддръжка, може да я ползва около 15 години. Тя е изработена от качествена стомана и чугун.

Лесно почистване - тук трябва да отбележим наличието на две автоматизирани системи. Едната е за почистване на горивната пота, а другата - пази от натрупване на сажди по стъклото. Така винаги може да се види красотата на играещия пламък в камината, който дава позитивно настроение през студената зима.

Високотехнологично управление от разстояние – това става с дистанционно, което има вграден термостат. С него се реализира много лесен и бърз контрол от разстояние на камината от този модел марка Равели. 

Наличие на Hermetic system - какво означава това? Изключително удобство за включване, изключване или настройка на камината на пелети, с изпращане на SMS от персоналния мобилен телефон.

Екологичност – камината  на пелети с въздуховоди - RC 120 Touch е водеща в ниските енергийни емисии и слабото въздействие върху околната среда. Непрекъснатото рециклиране на въздуха противодейства на движенията на прах и разпространението на бактерии, подобрявайки качеството на въздуха. По този начин е добър избор за хора с алергии към акари и други видове домашен прах.

Вместо заключение - днес можете да избирате модели ново поколение уреди на пелети, които са с по-чисто изгаряне, по-ефективни и достатъчно мощни, за да отопляват модерни жилища и офиси. Видно от изложеното компания Ravelli предоставя едни от най-добрите устройства за отопление на пазара.

Технически параметри на продукт Камина на пелети с въздуховод RC 120 Touch
Максимална мощност 4,2 - 12,4 kW/h
Ефективност 89,5 %
Консумация на пелети 0,8 - 2,5 kg/h
Автономия на горене min/max(h) 8 - 26
Електрическа консумация 115 W
Димоотвод ф 80
Вместимост на резервоар за пелети 23 kg
Тегло 195 kg
Размери (ШхВхД) 535 х 1165 х 576 mm

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лошa           Добрa

  • 6,150.00лв
  • Камина на пелети с въздуховод RC 120 Touch
  • Сертифициран от Ravelli монтаж

Етикети: камина, пелети, въздуховод, 120, touch

Touch Remote

Ash tray

Clear

Inox

Intelligent Brazier

Timer

Сонда "К"

Hermetic system

FIREX 600/700

RFS

Схема на Камина на пелети с въздуховод RC 120 Touch


Схема на продукт Камина на пелети с въздуховод RC 120 Touch