Детайлна снимка на продукт S 90 - Камина на пелети за топъл въздух

S 90 - Камина на пелети за топъл въздух

  Мощност: 2,9 - 7,8 KW      Отопляеми: 190 m³   Разход: 0,7 - 1,8 кг/ч

S 90 - Камина на пелети за топъл въздух

Италианска пелетна камина S90 

✓ Странични панели в два цвята 

✓ Фабрично се произвежда с възможност за горен монтаж на димоотвода

✓ Чугунен плот с намалена дебелина, за модерна естетика

✓Вграден преден вентилатор от най-висок клас 

✓Фабрично вграден Wi-Fi модул за пълен контрол над камината от разстояние посредством  приложение от смартфон

✓ Дистанционно управление от последно поколение Touch  с възможност за контрол над стайна температура

✓ RDS система  - софтуерен контрол на количеството въздух необходимо за високо КПД на горивния процес - без нужда от настройки при смяна на пелети

✓ Автоматично запалване, седмичен програматор, функция On - Off по стайна температура 


Представяме ви камина за топъл въздух S90 марка Ravelli, която е дъщерна фирма на Ecoteck SRL CFM. Ravelli SRL в 21-ви век е водеща компания на световният пазар в сферата на отоплителните уреди.

Пелетните камини са най-чистото отоплително устройство, което работи на твърдо гориво. Те стават все по-популярни през последните години. Това обяснява защо има засилен интерес към тях и много много собственици на жилища решават да инсталират такава камина в дома си.

S 90 - Камина на пелети за топъл въздух е перфектното решение, което комбинира стар, утвърден метод за отопление и новите технологии.

Нейната употреба през зимния сезон създава уютен и удобен дом.

Камината за топъл въздух S90 гарантира ново екологично отопление. Пелетите предоставят висока енергийна ефективност и отделят ниски вредни емисии..

Този модел камина е по-удобен за експлоатация от обикновените камини или печки на дърва и се отличава с много висока ефективност при горене и отопление. 

Преди да закупите камина за топъл въздух S90, ще обърнем внимание на нейните особености.

На първо място, това е уред за отопление, който е с висока енергийна ефективност, както вече казахме.. Разбира се, че на пазара в този сектор се предлагат и други подобни камини, но точно този модел е чудесен.  Има смисъл да се сдобиете с камина на пелети само ако е с най-висока енергийна ефективност. Уредът е с добър капацитет на бункера. 

Второ, обърнете специално внимание на капацитета на камината – той  трябва да е право пропорционален на квадратурата, която искате да отоплявате. Камината е отоплява 190 M³. Има разход на пелети  от 0,7 до 1,8 кг/ч. Тя е от неръждаема стомана, тоест издържа при дълга експлоатация. Хубавото е при нея, че дава опция за горен монтаж на димоотвода, което я прави гъвкаво решение при монтаж в стаята.

Трето, нека разгледаме нейната естетика. На външен вид тя е семпла и не заема много място. Чугуненият плот е с намалена дебелина, с което се постига модерно естетическо внушение. 

Странични панели при камина за топъл въздух S90 са в три цвята: черен, кафяв и бял. Това предоставя идеална възможност да се впише перфектно във всеки интериор.

Четвърто, важно е и как работи камината.

Горивната камера, благодарение на FIREX 600 осигурява достигането на температура от 230 ° C по-висока спрямо фазата на запалване. FIREX 600 способства за задържането на по-голямо количество топлина в горивната камера, а това означава гарантирана най-висока топлинна ефективност. Отделението за пепел е изключително лесно и практично при използване. Камината е саморегулираща спрямо горивото, което я прави  оптимална при работа през студените месеци.

Посредством RDS системата се осъществява прецизен  софтуерен контрол на количеството въздух, което е нужно за високо КПД на горивния процес. А това означава, че не трябват допълнителни настройки при смяна на пелетите.

Нека да подчертаем, че този уред за отопление е с автоматично запалване, което улеснява потребителя. В същото време има  както седмичен програматор, така е и с функцията On - Off по стайната температура.

Вграденият преден вентилатор е от най-висок клас и спомага за равномерното разпределение на температурата в помещението.

Пето, управлението  на камина за топъл въздух S90 става по два начина:

с дистанционно управление, което е в крак с новите технологии. Има  Touch дисплей за лесна употреба. По този начин се контролира температурата в помещението съобразно външните условия и предпочитанията на собственика.контрол над стайна температура.

със смартфон приложение  – това става благодарение на наличието на фабрично вграден Wi-Fi модул. Така може дори от разстояние  да се задава нужната температура.

Отзивите на потребителите в социалните мрежи за този модел камина на Равели са повече от позитивни. Потребителите споделят висока степен на удовлетвореност от експлоатационните качества на S 90 - Камина на пелети за топъл въздух. Ако предпочитате да имате топлина, уют и комфорт през зимата в дома си – това е правилното екологично съобразно решение.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лошa           Добрa

  • 4,450.00лв
  • S 90 - Камина на пелети за топъл въздух
  • Сертифициран от Ravelli монтаж

Touch Remote

Ash tray

Clear

Inox

Ravelli Dynamic System

FIREX 600/700

Схема на S 90 - Камина на пелети за топъл въздух


Схема на продукт S 90 - Камина на пелети за топъл въздух