Детайлна снимка на продукт Sphere C  - Камина на пелети с въздуховоди

Sphere C - Камина на пелети с въздуховоди

  Мощност: 4,9 - 10,8 KW      Отопляеми: 250 m³   Разход: 1,1 - 2,5 кг/ч Въздуховод(и): 2 бр.

Sphere C - Камина на пелети с въздуховоди

✓ Фабрично вградена Ravelli Dynamic System (RDS) система за регулиране на процеса на горене 

✓ Чугунена врата

✓ Горно покритие от чугун

✓ Странични стоманени панели

✓ No touch system – минимална поддръжка

✓ Голяма видимост на пламъка

✓ Дистанционно управление Тouch с дисплей

✓ Топлообменник от чугун

✓ Автоматична механична система за почистване на горивната пота

 Автоматична система за предпазване на нагар по стъклото

✓ Керамична запалка

✓ Вградена RFS система

✓ Горивна камера от вермикулит

✓ Топлоустойчиво керамично стъкло,издържащо до 750°С

✓ Управление на камината на пелети чрез Gsm ( допълнителна опция )


Фабрично камината на пелети Sphere C се произвежда със седмичен програматор, дистанционно управление, автоматично запалване, кутия за пепел. Всички продукти Ravelli, са снабдени с уникална и патентована система за автоматично регулиране на горивния процес (RDS-Ravelli Dinamic System), като това допринася за винаги оптимално горене и икономия. Отличава се с изключително качество на изработка. Предимството на модела е системата за механично почистване на горивната пота, което позволява работа на камината и с пелети с по-лошо качество.

Камина на пелети с въздуховоди Sphere C е предпочитано решение за отопление през студените зимни месеци. Компания Ravelli, доказан световен производител в сектора,  дава опция с нея да се поддържа приятна температура 24 часа в помещение 250 M³ с минимална човешка намеса. Според външните температурни условия разходът на пелети варира. Може да бъде минимален – около  1,1 кг на час, а при по - ниски температури през зимата достига  2,5 кг/ч. Самият резервоар побира общо 28 килограма пелети за автоматично подаване.

Пелетната камина на Равели е автоматична, по-лесна за използване от класическите печки с дърва и с ниски емисии на вредни частици. По тази причини нейният  успех е заслужен и тя е изключително търсена на пазара за уреди за отопление.

Камината с въздуховоди, 2 на брой, Sphere C дава възможност да се отоплява едно обширно помещение, например, голям офис или в частно жилище. Това е благодарение на RFS. Тази система е интегрирана в канализираните камини на пелети. Нейната основна цел е директен контрол и разпределение на топлината в различните помещения. Това наистина е чудесна иновация, за да се постигне равномерно и оптимално затопляне.

Защо да изберете Sphere C  Ravelli камина на пелети?

Красив външен дизайни – всички хора искат отоплителният уред в дома или на работното място не само да бъде страхотен като качество, но и естетически приятен за окото. Без значение дали трябва да се впише в класически или модерен дизайн, компания Ravelli с модела камина с пелети Sphere C  предлага един идеален избор. Уредът тежи 190 килограма и има следните размери: ширина -597, височина -  1145 и дължина -  599 mm

Равномерна топлина – това е наистина определящо за всеки вид отопление. Уредът разполага с фабрично вградена Ravelli Dynamic System. Тя има за цел да извършва качествена регулация на процеса на горене. С керамичната запалка се елиминира напълно риска от дим в помещението.  Максималната мощност на уреда варира от 4,9 до 10,8 kW/h. КПД - 91.8 %. . Горивната камера FIREX 600 предоставя ефект на топлина както при изгаряне  на естествено дърво. И нека да споменем за ролята на сонда „К“, която засича температурата в горивната камера. Така се осъществява прецизен и бърз контрол при фазите на запалване, изключване и автоматично повторно запалване на камината.

Дълъг експлоатационен живот – човек със закупуването на камината при правилно спазване на изискванията за работа и поддръжка, може да я ползва около 15 години. Тя е изработена от качествена стомана и чугун.

Лесно почистване - тук трябва да отбележим наличието на две автоматизирани системи. Едната е за почистване на горивната пота, а другата - пази от натрупване на сажди по стъклото. Така винаги може да се види красотата на играещия пламък в камината, който дава позитивно настроение през студената зима.

Високотехнологично управление от разстояние – това става с дистанционно, което има вграден термостат. С него се реализира много лесен и бърз контрол от разстояние на камината от този модел марка Равели. 

Наличие на Hermetic system - какво означава това? Изключително удобство за включване, изключване или настройка на камината на пелети, с изпращане на SMS от персоналния мобилен телефон.

Екологичност – камината  на пелети с въздуховоди - Sphere C е водеща в ниските енергийни емисии и слабото въздействие върху околната среда. Непрекъснатото рециклиране на въздуха противодейства на движенията на прах и разпространението на бактерии, подобрявайки качеството на въздуха. По този начин е добър избор за хора с алергии към акари и други видове домашен прах.

Вместо заключение - днес можете да избирате модели ново поколение уреди на пелети, които са с по-чисто изгаряне, по-ефективни и достатъчно мощни, за да отопляват модерни жилища и офиси. Видно от изложеното компания Ravelli предоставя едни от най-добрите устройства за отопление на пазара.

Отсъпки до 20% от стойността виж как тук

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лошa           Добрa

  • 5,700.00лв
  • Sphere C - Камина на пелети с въздуховоди
  • Сертифициран от Ravelli монтаж

Touch Remote

Ash tray

Clear

Inox

Сонда "К"

Hermetic system

FIREX 600/700

RFS

Схема на Sphere C - Камина на пелети с въздуховоди


Схема на продукт Sphere C  - Камина на пелети с въздуховоди